Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ένα-πολύ ενδιαφέρον υστερόγραφο από το "Εκλογές ή τραβάτε σπίτι σας" των Δημήτρη Μυ - Σταύρου Χριστακόπουλου από το ΠΟΝΤΙΚΙ της 10.11.2011

Ένα-πολύ ενδιαφέρον υστερόγραφο από το "Εκλογές ή τραβάτε σπίτι σας" των Δημήτρη Μυ - Σταύρου Χριστακόπουλου από το ΠΟΝΤΙΚΙ της 10.11.2011 αναφέρει:

"Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του Capital.gr, το οποίο υπογράφει ο καλός συνάδελφος Γιάννης Αγγέλης, κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τους οποίους επικοινώνησε η ιστοσελίδα, δήλωσαν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει...».

Δηλαδή; Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Κομισιόν (μέρος της τρόικας) μιλάει για «ποινικά αδικήματα εις βάρος της οικονομίας της χώρας και του κοινοτικού προϋπολογισμού». Διότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπιστωθεί αξιοσημείωτες κερδοσκοπικές κινήσεις τόσο στις αγορές ομολόγων όσο και στις χρηματιστηριακές αγορές και την αγορά συναλλάγματος». Κατά συνέπεια είναι «απολύτως αναμενόμενο να κινηθούν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές για να διερευνήσουν» τους συσχετισμούς των πολιτικών γεγονότων με τις κινήσεις στις αγορές."

Λες να είναι αυτό (?) και να ήρθε η ώρα να μελετήσουμε και εμείς (αλλά να μελετήσουν κι άλλοι) προσεκτικά τις αναρτήσεις από το olympia.gr: ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ